Bursaspor – Galatasaray Banko Tahmin

 

Bursaspor - Galatasaray

Bursaspor – Galatasaray

Bets10 Banko Tahmin olarak, Bursaspor ve Galatasaray karşılaşmalarını sizler için analiz ediyorum. Bets10 oranlarını inceleyip, Analiz ve inceleme sonucunda en kazançlı bahis tahminimi sunacağım.

Bursaspor – Galatasaray Banko Tahmin

Türkiye Süper Ligi’nin  6. Haftasında  Bursaspor evinde lider Galatasaray’ı konuk ediyor. Maç 24 Eylül Pazar günü, Türkiye saati ile 19.30’da başlayacak. Kaşılaşmaya, Bursaspor’un Stadı olan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç BeıN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Lider Galatasaray zirveyi  bırakmak istemiyor. Fenerbahçe – Beşiktaş Derbisi’nin olduğu 6. haftada Aslan, rakibini yenerek liderliğini perçinlemek isteyecektir. Bursaspor, seyircisinin önünde ise üst sıralara tutunma peşinde.

Aslan Zirveden Kükrüyor

Lige fırtına gibi başlayan Galatasaray adeta zirveden rakiplerine kükrüyor. Bu sene taraftarlarını oynadığı futbol ile mest eden Cimbom ligde oynamış olduğu 5 maçta  4 galibiyet ve 1 beraberlikle toplamış oldukları 13 puan ile ligin zirvesinde bulunuyorlar. Galatasaray şu ana kadar  13 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol görmüş. Karşılaşmalarının üçü 2.5 üst, ikisi ise 2.5 alt bitmiş.  Oynamış oldukları 3 maçta ise Karşılıklı gol seçeneği ile sonuçlanmış. Galatasaray ezeli rakiplerinin karşılaşacağı haftada kesinlikle üç puan almak isteyecektir.

Bursaspor Zirveye Tutunmak İstiyor.

Timsahlar Lige Başakşehir ve Beşiktaş yenilgisi ile başlamasına rağmen, sonraki haftalarda toplamış oldukları puanlar ile zirve yarışına ortak olmak istiyor. Bursaspor  seyircisi önünde, lider Galatasaray’dan puan yada puanlar almak isteyecektir. Paul Le Guen’in öğrencileri ligde 5. haftanın sonunda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak toplamış oldukları 9 puan ile ligin 7. sırasındalar. Bursaspor Şu ana kadar 11 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü.  4 maçları 2.5 gol üstü seçeneği ile sonuçlandı. 3 maçları ise karşılıklı gol var seçeneği ile son buldu.

Gelelim Bets10 oranlarına ve Banko Tahminimize  

Bets10 sitesi Bursaspor’un galibiyetine 4.85 oran, Beraberliğe 4.30 oran, Galatasaray’ın galibiyetine ise 1.65 oran vermiş. Banko Tahminimiz ise ,1.65 orana sahip olan Galatasaray kazanır seçeneği.

Fenerbahçe – Beşiktaş Derbisi Analizimiz ve banko tahminimiz Burada

Bol Şans

Bets10 Kazandırır.